Skip to main content

Aquaberg erkent de toegevoegde waarde van de systematiek van STABU Bouwbreed. Deze specificatiestandaard biedt een pragmatische oplossing, die flexibel genoeg is om ondersteuning te bieden aan verschillende vormen van specificeren (functioneel of op prestaties). Het platform sluit goed aan op het nieuwe technologische tijdperk waarin ook de bouwsector is beland. Wij geloven dan ook meer in de kracht van integraal samenwerken en het delen van kennis in onderling vertrouwen, dan werk simpelweg “na elkaar” uitvoeren. Efficiency voorop! Met STABU Bouwbreed wordt alle informatie van een bouwwerk structureel vastgelegd en gedeeld.

Aquaberg heeft een deel van haar producten daarom aangesloten op STABU Bouwbreed.  Deze zijn voor iedereen die hier in het bouwproces mee te maken krijgt beschikbaar via de databases van STABU Bouwbreed. In de bestekteksten die geheel volgens de STABU-standaarden zijn opgesteld, krijgt men snel inzicht of de producteigenschappen aansluiten en voldoen aan wet- en regelgeving.

Natuurlijk moedigt Aquaberg een systeem met een dergelijke standaard alleen maar aan. Het biedt namelijk veel voordelen voor de gebruikers van onze producten.

In de ontwerp- en uitvoerfase zorgen deze standaarden ervoor dat een bouwwerk, inclusief de losse producten die daar onderdeel van uitmaken, voldoen aan de vooraf opgestelde eisen en functionaliteiten. Een gedeelte van ons assortiment vloerputten is opgenomen in het STABU Bouwbreed Informatiesysteem en direct op te vragen. Daarmee zijn bestekken veel sneller op te stellen. Bovendien zijn de juiste materialen en producten voor bouwprojecten op deze wijze sneller en effectiever te vinden.

 

Bekijk hier alle beschikbare STABU bouwbreed bestekteksten van Aquaberg.