Over Aquaberg

Aquaberg is een 100% familiebedrijf. Inmiddels vervult iedereen binnen ons gezin dan ook een actieve rol binnen het bedrijf. Ik, Evert van den Berg, mijn vrouw Ria, onze zoon Evert Willem en sinds 2018 ook onze dochter Mirjam. Ons gezin vormt vier van de zes medewerkers die Aquaberg rijk is. Henri werkt alweer enige tijd op ons kantoor en Jan assisteert regelmatig in ons magazijn. Dagelijks zetten wij ons met veel plezier in om een hoge kwaliteit en uitmuntende service voor alle klanten te kunnen garanderen. Het is de basis voor het succes van ons bedrijf Aquaberg.

Tenminste… Als “marktleider zijn op het gebied van vloerputten” gezien mag worden als een succes natuurlijk. Natuurlijk ben ik daar als oprichter en eigenaar van Aquaberg, samen met mijn gezin, maar wat trots op! Graag vertel ik u hoe wij na jarenlang ondernemen, ontwikkelen en pionieren tot dit succes gekomen zijn. En natuurlijk wat, tot op de dag van vandaag, onze drijfveren zijn om zo succesvol te blijven én nog steeds met zoveel plezier te mogen werken.

Bedankt voor uw aandacht en misschien tot ziens!

Evert van den Berg

Het ontstaan van de passie

De buitengewone interesse voor het ontwikkelen van goede afvoerputten ontwikkelde Evert al op jonge leeftijd. Hij was 16 jaar toen hij voor het eerst in aanraking kwam met afvoerputten. Evert zat toen al vol ideeën voor de ontwikkeling van nieuwe producten. En omdat de vraag vanuit de bouwsector toenam naar kwalitatief hoogwaardige vloerputten richtte Evert hiervoor een eigen bedrijf op. Kwaliteit in combinatie met een steengoede service hebben daarbij altijd voorop gestaan. “Net even dat stapje extra doen en altijd proberen mee te denken.” En niet zonder succes, want het bedrijf groeide en al snel nam ook zijn vrouw Ria intrek in het bedrijf. Ook zijn zoon Evert Willem sprong op een gegeven moment zo vaak bij, dat ook hij besloot zijn baan op te zeggen en fulltime in het bedrijf te komen. En anno 2018 is ook dochter Mirjam bij Aquaberg gaan werken om te helpen met de drukte!

Visie en plezier als basis voor het succes