Service

Ons hoge serviceniveau in combinatie met de topkwaliteit van onze producten wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Mede hierdoor zijn we er extra bewust mee bezig en doen we graag iets extra’s. Dat betekent aandacht, snel handelen en meedenken!

Tot het uiterste

Groothandelaren vinden het bijvoorbeeld fijn om een vast aanspreekpunt te hebben die begrijpt wíe er belt en wát er speelt. Maar zij vinden het ook prettig als er snel geleverd kan worden indien hun voorraden leeglopen. Vanuit onze grote voorraad helpen wij dan met een snelle levering. Extra urgentie? Dan zetten wij ons natuurlijk gewoon in voor een extra snelle levering.

Corporaties kunnen het soms prettig vinden als wij, als fabrikant, tijdens (renovatie)projecten een bezoek brengen ter controle van de installatie of voor een advies. Het willen leveren van veel service zit in ons dus echt in het DNA. En dat schemert ook zeker door in de producten die wij maken…

Instructie op de bovenkant

Alles begint met een goede montage. Een slechte montage zorgt voor veel ellende en dat vinden wij geen service! Daarom investeren wij in installatiehandleidingen die zich óp de deksel van de put bevinden. Niet kwijt te raken en iedere installateur kan hiermee snel uit de voeten. Bovendien werkt dit recyclebare plastic als extra bescherming tegen gruis en krassen.