Service

Ons hoge serviceniveau in combinatie met de topkwaliteit van onze producten wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Mede hierdoor zijn we er extra bewust mee bezig en doen we graag iets extra’s. Dat betekent aandacht, snel handelen en meedenken!

Tot het uiterste

Groothandelaren vinden het bijvoorbeeld fijn om een vast aanspreekpunt te hebben die begrijpt wíe er belt en wát er speelt. Maar zij vinden het ook prettig als er snel geleverd kan worden indien hun voorraden leeglopen. Vanuit onze grote voorraad helpen wij dan met een snelle levering. Extra urgentie? Dan zetten wij ons natuurlijk gewoon in voor een extra snelle levering.

Corporaties kunnen het soms prettig vinden als wij, als fabrikant, tijdens (renovatie)projecten een bezoek brengen ter controle van de installatie of voor een advies. Het willen leveren van veel service zit in ons dus echt in het DNA. En dat schemert ook zeker door in de producten die wij maken…

Instructie op de bovenkant

Alles begint met een goede montage. Een slechte montage zorgt voor veel ellende en dat vinden wij geen service! Daarom investeren wij in installatiehandleidingen die zich óp de deksel van de put bevinden. Niet kwijt te raken en iedere installateur kan hiermee snel uit de voeten. Bovendien werkt dit recyclebare plastic als extra bescherming tegen gruis en krassen.

Deksel als bescherming tegen beton/cement

Het plaatsen van een vloerput is precisiewerk, maar feit is wel dat onze installateurs werken met beton. Morsen ín de put is daarbij zo gebeurd. Om betonstukken in de vloerput te voorkomen hebben wij onze vloerputten uitgerust met een speciedeksel. Dit beschermt de binnenkant van de put tegen gemorst beton. Dit zorgt uiteindelijk minder snel voor ophoping van vuil.

Optimale horizontale en verticale plaatsing

De montage van een vloerput komt nauw. Zeker als de put in de vloer is gestort, dan is het ideaal als de vloerput naderhand nog af te stellen is. Daarom zijn veel van onze vloerputten zowel horizontaal als verticaal verstelbaar. Dat maakt het monteren gemakkelijker en efficiënter.

Horizontaal en verticaal vertelbaar

Reukslot mét handgreep

Deze innovatie komt voort uit een klantvraag. Hij vroeg ons waarom het toch zo lastig en vies was om zo’n reukslot eruit te krijgen. Dat zette ons aan het denken en resulteerde enkele maanden later in een nieuwe innovatie. De klant vond het ongelooflijk dat zijn “probleem” zo serieus genomen en zelfs verholpen werd. Schoonmaken ging vanaf nu een stuk sneller. Meedenken doen wij graag!

Onderzijde van onze roosters zijn niet scherp

Ook deze relatief simpele oplossing is ontstaan als gevolg van de input van een klant. Het dochtertje van deze klant had namelijk geprobeerd het dekseltje van de vloerput te liften. Maar de randjes hiervan waren relatief scherp, waardoor zij zich had gesneden. Alle reden voor ons om de onderzijde van onze roosters voortaan te laten ontbramen.

Een enorme tijdsbesparing tijdens renovatieprojecten door goed meedenken

Tenslotte willen wij toch nog graag één voorbeeld tonen om te laten zien dat een relatief simpele innovatie veel bloed, zweet en tranen kan schelen tijdens de montage. Enkele jaren geleden ontwikkelde wij namelijk een speciale put voor renovatieprojecten. Badkamers van renovatiehuizen hebben namelijk vaak te kampen met bestaand tegelwerk inclusief een afvoerput. Als tegelzetter wilt u eigenlijk het liefst over het bestaande tegelwerk heen werken... Maar vaak komt dat niet uit met de put. Hakken, breken, verhogen en opnieuw plaatsen lijkt dat de enige oplossing. Dat moest toch makkelijker kunnen dacht Evert (eigenaar en oprichter van Aquaberg). De oplossing bleek simpel maar doeltreffend: een frame plaatsen óver de bestaande put, waar vervolgens een nieuw deksel ingehangen kan worden. Deze zogenaamde renovatieputten besparen tegenwoordig een hoop tijd en moeite tijdens renovatieprojecten.

U ziet wel dat wij van Aquaberg ver (willen) gaan om onze gebruikers een prettige ervaring te bezorgen. Dankzij onze korte lijntjes, productinnovaties en ruime ervaring binnen de branche kúnnen wij u die service ook daadwerkelijk geven. Hier “putten” wij iedere dag veel energie uit!

Dus heeft u een vraag, opmerking, suggestie of verzoek? Schroom dan niet om ons te bellen. Zoals u hierboven kan lezen vinden wij dit geen probleem. Wij helpen u heel graag verder!

Bel ons
Mail ons