Skip to main content

Aquaberg is in de loop der jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van vloerputten. Onze producten zijn in al die jaren voorzien van diverse innovatieve vernuftigheden. Maar tegelijkertijd hadden we wél te maken met een verouderde eigen website. Dat kan natuurlijk niet, het was hoogtijd voor iets nieuws… En daarom presenteren wij u met trots onze vernieuwde website!

Ons doel: de website een fris karakter geven, onze bezoekers snel en effectief op weg helpen naar het hetgeen zij zoeken én een uitermate goede ervaring op een mobiele telefoon te bieden. Wat ons betreft is dat gelukt, we zijn uitermate blij met het resultaat! Ook hebben wij ons logo aangepakt. Een paar kleine aanpassingen kunnen een verschil van dag en nacht betekenen.

Een goede ervaring bieden voor mobiele bezoekers
Een website die goed leesbaar is op een mobiele telefoon is tegenwoordig een must. Ongeveer de helft van onze websitebezoekers komt zelfs via een mobiele telefoon. “Dan kán je simpelweg niet achterblijven en hen een website voorschotelen die hier niet aan voldoet. Dat past bovendien niet bij het hoge serviceniveau dat wij nastreven”, aldus het Aquaberg team.

Maar natuurlijk zijn een fris design, een nieuw logo en een verbeterde mobiele gebruiksvriendelijkheid niet het enige. Hieronder leest u meer unieke features die onze website biedt.

Catalogus snel doorzoekbaar
Bent u op zoek naar een vloerput met specifieke eigenschappen, zoals een bepaald formaat, type aansluiting, materiaal of inbouwdiepte? Dan vindt u dit product voortaan snel, door gebruik te maken van de filters aan de linkerkant van de overzichtspagina. Kijk hiervoor op deze pagina met al onze vloerputten en probeer zelf maar eens hoe snel u een vloerput vindt van 150x150mm, gemaakt van kunststof en met een inbouwdiepte van ongeveer 78mm. Eenvoudig, toch?!

Kenniscentrum voor installateurs en gebruikers
Een goede en duidelijke handleiding is voor installateurs het halve werk. Deze handleiding is voor onze installateurs, tussen al het bouwgedruis door, eenvoudig online te downloaden via het kenniscentrum op onze website. Daarnaast vindt u in het kenniscentrum diverse praktische tips, video’s en achtergrondinformatie.

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent over onze nieuwe website als wij zijn! Maar heeft u hier vragen, opmerkingen of suggesties over? Laat ze dan gerust achter via onze contactpagina!