Skip to main content
Informatie over de vloerput met voegframe.

Aquaberg – Vloerput met Voegframe – genomineerd voor VSK Awards!

Bij de nieuwe verstelbare vloerput met RVS designrooster, is een recyclebaar voegframe meegeleverd waardoor er snel en gemakkelijk een optimale voegbreedte kan worden gerealiseerd. Hierdoor kan men beter waterdicht afdichten. Een vloerput die garant staat voor installatiegemak. Nadat de vloerput op de hoogte van de afwerkvloer is gesteld kunnen de meest toegepaste tegels afmeting 146 x 146 mm strak tegen het voegframe worden aangebracht.

Ga direct naar de 2030 informatiepagina!

Een simpele oplossing voor een groot probleem, zo oordeelt de jury. De niet goed verwerkte of afgedichte vloerput is een groot probleem onder installateurs. Er wordt in de praktijk te dicht tegen de afvoer aan getegeld. Hierdoor heeft de installateur geen ruimte meer om de installatie te bereiken voor de afdichting. Deze slimmigheid stelt de installateur en tegelzetter in staat om sneller en netter te werken zonder dat er lekkages ontstaan.

Er zijn zes verschillende modellen ontworpen, met 7,5 en 10 mm voegframe en onder-en zij uitlaat. Alle modellen zijn voorzien van een flens en worden bezand geleverd. De vloerput met voegframe is leverbaar via uw groothandel. U kunt via onderstaand formulier een gratis demomodel van de vloerput met voegframe aanvragen.