Skip to main content

Horecabedrijven weten het maar al te goed: een goede afvoer is essentieel. Hygiëne speelt een belangrijke rol. Toch is veiligheid in de keuken minstens zo belangrijk. Het splinternieuwe Van der Valk Hotel in Lelystad zocht naar een passende waterafvoer voor in de horecakeuken. Er werd gekozen voor acht keukengoten uit de Business Line van Aquaberg. Een veilige en hygiënische oplossing voor de afvoer van grote hoeveelheden water.

Aquaberg Business Line Compact keukengoot bij Van der Valk

De installateur koos voor dit project voor acht Business Line Compact keukengoten. Het voordeel van dit type keukengoot is het grote formaat. Met een wisser is het eenvoudig om water in de keukengoot te trekken. Het maasrooster is voorzien van antislip. Een veilige en noodzakelijke optie voor iedere keuken. Deze specifieke keukengoot is daarnaast zeer praktisch in gebruik én voert snel en hygiënisch grote hoeveelheden water af.

Veiligheid en hygiëne in de keuken

De keukengoten in de keuken van het Van der Valk Hotel zijn voorzien van een uitneembare vuilkorf. Dit maakt schoonmaken en onderhoud makkelijk. Ze zijn gemaakt van duurzaam roestvaststaal. Dit type keukengoot heeft daarnaast nog een andere goede eigenschap: hij is belastbaar tot 1500 kilogram. De keukengoot verwerkt met gemak grote hoeveelheden afvoerwater. Vocht bouwt hierdoor niet op en de vloer blijft daardoor goed droog.

Hygiëne is in iedere keuken belangrijk. In de keuken van het Van der Valk Hotel in Flevoland is dat niet anders. Een groot voordeel voor de medewerkers: de keukengoot is volledig uit elkaar te halen. Dat maakt schoonmaken eenvoudiger. Ook veiligheid staat voorop. Op plekken waar veel met een vloerwisser wordt gewerkt, is het van belang dat het rooster van de afvoer is voorzien van antislip. Het antislip RVS maasrooster zorgt ervoor dat iedere keukenmedewerker in het Van der Valk Hotel veilig over de afvoergoot loopt.

Een duurzame waterafvoer

Het duurzame en stevige ontwerp van dit type keukengoot zorgt ervoor dat de medewerkers van het hotel jarenlang geen omkijken hebben naar hun afvoer. Een keukengoot heeft grotere afmetingen dan een afvoerput. Dit maakt het makkelijker om met een wisser water eenvoudig weg te trekken. Deze specifieke keukengoten zijn daarnaast in hoogte verstelbaar en kunnen zowel als onder- of zijuitlaat gebruikt worden. Het uitneembare filter maakt onderhoud makkelijk.

Zelf een afvoer plaatsen in uw keuken?

De Business Line Compact voorziet iedere keuken, supermarkt, snackbar of slagerij van een veilige, hygiënische en duurzame afvoer. Bij Aquaberg stellen we kwaliteit voorop. Toch leveren wij voor een scherpe prijs. Onze producten gaan lang mee. Wij zijn er trots op om op deze manier mee te werken aan duurzamere bouwoplossingen.

Bent u zelf op zoek naar een passende afvoermogelijkheid voor uw bedrijf? Wij leveren snel. Dankzij onze ruime en constante voorraad leveren we zelfs last minute afvoermogelijkheden. Neem gerust contact met ons op over een passende optie voor uw bedrijf. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Meer weten of direct bestellen? Bekijk ons ruime assortiment aan vloerputten. Liever persoonlijk advies? Neem contact met ons op, we helpen graag.

Bekijk de Business Line Compact voor de horeca