Skip to main content

Als architect, ontwerper of BIM-modelleur is het uitermate belangrijk dat u betrouwbare CAD-objecten kan gebruiken voor uw bouwtekeningen. Een goede voorbereiding is van essentieel belang om gedurende de uitvoering van het project niet voor onverwachte verrassingen te komen te staan. Het resultaat zal u als architect of ontwerper dan ook niet onbekend zijn: een betere algehele coördinatie, een vermindering van faalkosten en inhoudelijke koppelingen met andere soorten bouwsoftware. Daar staat Aquaberg volledig achter.

Daarom hebben wij een groot deel van onze producten gekoppeld aan de website van BouwConnect Online. Deze producten zijn hierdoor direct als CAD-object (in 2D of 3D) beschikbaar om te downloaden. Natuurlijk 100% BIM. Daarnaast zijn ook de bestekken van onze producten, die stuk voor stuk voldoen aan de geldende STABU-standaarden, direct beschikbaar.

U vindt alle benodigde informatie snel en effectief door op de website van BouwConnect te navigeren naar het betreffende product.  Heeft u hierover vragen? Neem dan gerust contact met ons op.