Nieuws

Aquaberg vloerputten / Over Aquaberg / Nieuws / Ronde vloerputten voor gietvloeren

Ronde vloerputten voor gietvloeren

Vrijwel alle vloerputten worden geleverd met vierkante opzetstukken. Maar soms is rond mooier en eenvoudiger te verwerken. Denk bijvoorbeeld aan terrazzovloeren, granitovloeren of gietvloeren. Vloeren die tegenwoordig ook in huishoudens worden toegepast. Wordt er gekozen voor ronde tegels in de badkamer, dan is een ronde vloerput natuurlijk de mooiste oplossing, aansluitend, strak en vrijwel onderhoudsvrij.

Ronduit fraai

Omdat rond soms mooier is, heeft Aquaberg vanaf nu ook ronde rvs-opzetstukken met een diameter van 150 millimeter in het assortiment. De ronde rvs-opzetstukken worden uit één stuk diepgetrokken waardoor het product geen lassen heeft. Het fraaie rvs-rooster is uitgevoerd in hoogglans en heeft sleufgaten van acht millimeter waardoor een goede en snelle afvoer van het afvalwater verzekerd is.

Ronde opzetstukken

De ronde opzetstukken passen op zeven standaard onderputten 
van Aquaberg die uitgevoerd zijn met een zij- of onderaansluiting. Uiteraard zijn de onderputten leverbaar in kunststof of 
roestvaststaal en zijn ze in hoogte verstelbaar. Bij bestaande situaties of renovatie is het ook mogelijk om de ronde vloerputten aan te brengen in een geboord gat. Met deze nieuwe serie ronde vloerputten heeft Aquaberg haar naam als specialist in waterafvoer opnieuw waargemaakt.

Klik hier voor een overzicht van de nieuwe ronde vloerputten of download de leaflet.

< terug | afdrukken | tekst | Ronde vloerputten voor gietvloeren