Nieuws

Aquaberg vloerputten / Over Aquaberg / Nieuws / Multi Domestic vloerput

Multi Domestic vloerput

Blücher Multi Domestic is geschikt
voor alle vloeren

Wij adviseren de Multi Domestic altijd met membraandoek in te bouwen. Daarom is deze vloerput standaard voorzien van een kunststof klemring. Alleen bij een vinylvloer vervalt het membraandoek en wordt het vinyl rechtstreeks onder de klemring aangebracht in combinatie met een rond rooster. Voor tegelvloeren zijn er vierkante roosters leverbaar in de maten 145 x 145 en
197 x 197 mm. Voor beton- en epoxyvloeren zijn ronde roosters leverbaar met een diameter van 180 mm.

Multi Domestic. Multi keus.

Aquaberg biedt u bij de Multi Domestic tien verschillende roosters aan. De onderput blijft te allen tijde hetzelfde formaat, en is gemaakt van duurzaam RVS. Door de verschillende roosters, past de uitstraling van de put altijd bij de omgeving.

Zeer geringe inbouwdiepte

Met een inbouwdiepte van slechts 95 mm, kan de Multi Domestic in vrijwel iedere situatie worden geplaatst. Ondanks deze geringe inbouwdiepte, voldoet de Multi Domestic wel aan de EN 1253 norm. Het waterslot (50 mm) is volledig uitneembaar en heeft uitstekende zelfreinigende eigenschappen.

HygienicPro
Ook voor zware belasting

Speciaal voor de werkvloer is het HygienicPro gegoten roestvaststalen rooster ontwikkeld. Dit rooster kan een druk tot 3.000 kilo aan en is bovendien zeer eenvoudig schoon te maken. Het speciale antislip-profiel zorgt ervoor dat het rooster nooit gevaarlijk glad wordt. HygienicPro roosters zijn leverbaar in vierkant 145 x 145 en 197 x 197 mm of rond 180 mm.

Meer informatie?

Download hieronder het productblad of bel of mail ons voor meer informatie.
 
 
< terug | afdrukken | tekst | Multi Domestic vloerput